Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Webkamera - aktuální počasí na ploše
Kalendář modelářských akcí

Nové aktuality

Silvestrovské polétání 2017, sraz v 10 hod. na modelářském letišti.

Zapište si do diářů, výroční schůze bude 26. ledna 2018. Místo a čas bude ještě upřesněn.

Nejčtenější články

  • Nejnovější komentáře

  • .

  • Autor: Jirka Chvátal, 9 Únor 2010, 08:51

    Přidání vlekaře na tento web – co je k tomu potřeba?

    Přidán do seznamu vlekařů na tomto webu může být kdokoli, kdo vlastní model s vlečným háčkem a provozuje, nebo by alespoň chtěl provozovat aerovleky. Neexistují žádné závazky, podmínky nebo omezení, ale bylo by hezké, kdyby se tu a tam členové tohoto spolku vlekařů sešli, seznámili, nebo si jen popovídali a vyměnili zkušenosti s aerovleky, ideálně na nějaké společné akci.


    K uveřejnění vás jako vlekaře na tomto webu prosím abyste vyplnili formulář a odeslali jej.


    Vyplněné informace budou sloužit pro přehledné zveřejnění informací o vlekaři, jeho vlečné, jeho zkušenosti či nezkušenosti s vlekáním a uvedení dalších informací, které o sobě vlekař chce uvést. budu rád, když se registrují i ti, kteřé aerovleky nikdy nelétali a třeba mají jen vlečnou a chtěli by to zkusit. Nikdo nikoho nebude k ničemu nutit, pokud by ale dotyčný měl zájem vlekat, rádi mu do začátku pomůžeme, nejen radou.


    Jakmile informace o vás dostanu do mailu, budou přidány v co nejkratší době na tento web a budete zařazeni do příslušné kategorie podle váhy větroně, kterou ještě vyvlečete. V případě, že některé údaje budou chybět – doufám, že nejsou moc osobní, budu vás kontaktova pro doplnění. Cílem je mít na webu kompletní databázi vlekařů, do budoucna bychom rádi pořádali akce s aerovleky a tato databáze poslouží mimo jiné ke vzájemnému zkontaktování se.


    Připomínám důležitost mít uzavřené pojištění proti škodě způsobené třetí osobě při účasti na akcích jako je GPS Triangl – Eurocap či Aerovleky na Rané a podobných. Věřím, že bezpečnost je pro nás všechny na prvním místě.


    Registrace vlekaře:

    [contact-form-7 404 "Not Found"]

    Similar Posts:

    Rubrika: Nezařazené

    Zrušit komentář

    *

     

    

     

    Rubriky

    Spřátelené kluby