Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Webkamera - aktuální počasí na ploše
Kalendář modelářských akcí

Nové aktuality

1.10.2016 od 14h pořádá LMK Brusné Dětský letecký den

Fotky z MČR F3K 2016, které probíhalo na naší modelářské ploše v Holešově najdete tady a tady.

Nejčtenější články

  • Nejnovější komentáře

  • .

  •  

    Stránka 1 z 3123

     

    Srandasoutěž v termickém létání

    Autor: Jirka Chvátal, 13 Duben 2016 @ 01:04

    Holešovská termika 2015 – výsledky a fotky

    S omluvou za dlouhou prodlevu způsobenou prac. vytížením sem vkládám fotky, rozpis výsledků z jednotlivých kol, abyste se mohli podívat jak kdo z vás létal a především výsledkovou listinu z Holešovské termiky 2015.

    Číst dál

    Publikováno v Srandasoutěž v termickém létání · Žádné komentáře »

    Autor: Jirka Chvátal, 3 Září 2015 @ 10:43

    Holešovská termika 2015 – polétání a srandasoutěž v termickém létání – pozvánka a registrace

    Rád bych Vás opět po roce pozval na 12. až 13. září opět do Holešova na srandasoutěž v termickém létání větroňů – v sobotu budeme “soutěžit” (pravidla) a neděli jen tak poletovat. Kluci, kteří u nás byli už v minulých letech vědí, ti, které jsme u nás v Holešově ještě nepřivítali, rádi uvidíme. Mělo by jít, ostatně jako vždycky, o pohodové polétání pro podobně postižené jedince. Určitě každému rádi pomůžeme, takže se ti, kteří to s námi ještě neleteli nemusí ničeho bát.

    Číst dál

    Publikováno v Srandasoutěž v termickém létání · Žádné komentáře »

    Autor: Jirka Chvátal, 31 Srpen 2014 @ 17:24

    Holešovská termika 2014 – výsledky a fotky

    Další srandasoutěž Holešovská termika je za námi. Pátek až neděle strávený s moc fajn lidmi se kterými se vždycky rád uvidím. Povídání a fotky najdete na webu Marcela Králíka a jak se ke mě dostanou fotky od Standy Valnohy, určitě je sem také dám. Škoda krátce při prvním kole rozbitého Šroubečka Ládi Dańka (za letu upadlé křídlo) a Petrův nakřápnutý trup (hodiny při přistání), ale není to nic co by nešlo spravit. Věřím, že příští rok už si s náma skočí v plné parádě a že nám ještě ukáže. Marcel s taťkou a Petr také nedolítali, Marcel pro technické problémy, jeho taťka musel bohužel už vyrazit k domovu. Pokud by Marcel dolétal tak jak to měl rozlétáno, byl na 1-2. místě. V neposlední řadě musím poděkovat všem vlekařům, kteří přijeli a pomohli. Kluci bez vás by to nešlo! V článku najdete finální výsledkovou listinu – prozradím že 2 z prvních 3 míst nakonec zůstaly doma! :-)

    Číst dál

    Publikováno v Srandasoutěž v termickém létání · Žádné komentáře »

    Autor: Jirka Chvátal, 24 Srpen 2014 @ 09:54

    Holešovská termika 2014 – polétání a srandasoutěž v termickém létání – pozvánka a registrace

    Rád bych Vás jménem LMK Čmelák Holešov pozval na 30. až 31.8 opět do Holešova na srandasoutěž v termickém létání větroňů – sobota (pravidla) a pohodové polétání aerovleků – neděle. Kluci, kteří u nás byli už v minulých letech vědí, ti, které jsme u nás v Holešově ještě nepřivítali, rádi uvidíme. Mělo by jít, ostatně jako vždycky, o pohodové polétání pro podobně postižené jedince, takže rádi uvítáme i začátečníky, či kluky, kteří aerovlek nikdy neletěli a chystají se skočit do světa aerovleků. Určitě každému rádi pomůžeme, takže se nemusí ničeho bát.

    Číst dál

    Publikováno v Srandasoutěž v termickém létání · Žádné komentáře »

    Autor: Jirka Chvátal, 12 Srpen 2013 @ 11:52

    Holešovská termika 2013 – polétání a srandasoutěž v termickém létání – pozvánka

    Rád bych Vás jménem LMK Čmelák Holešov pozval na 17. a 18.8 opět do Holešova na už šesté pohodové polétání aerovleků a srandasoutěže větroňů v termickém létání (pravidla). Kluci, kteří u nás byli už v minulých letech vědí, ti, které jsme u nás v Holešově ještě nepřivítali, rádi uvidíme. Mělo by jít, ostatně jako vždycky, o pohodové polétání pro podobně postižené jedince, takže rádi uvítáme i začátečníky, či kluky, kteří aerovlek nikdy neletěli a chystají se skočit do světa aerovleků. Určitě každému rádi pomůžeme, takže se nemusí ničeho bát.

    Číst dál

    Publikováno v Srandasoutěž v termickém létání · Žádné komentáře »

    Autor: Jirka Chvátal, 28 Červenec 2013 @ 13:23

    Seriál soutěží RC termika – výsledky 2012

    Když jsme spolu s Milanem Alexou a Milošem Vaculíkem vymýšleli pravidla, podle kterých bychom chtěli pořádat srandasoutěž RC termika, nikdo z nás netušil, jestli se uskuteční soutěž jedna a tím celé snažení skončí, nebo se to celé chytne a bude soutěží víc. Na poslední soutěži v Karviné mě napadlo po vyhodnocení podívat se na to jak dopadl minulý rok.

    Číst dál

    Publikováno v Srandasoutěž v termickém létání · Žádné komentáře »

    Stránka 1 z 3123
    

     

    Rubriky

    Spřátelené kluby