Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Webkamera - aktuální počasí na ploše
Kalendář modelářských akcí

Nové aktuality

1.10.2016 od 14h pořádá LMK Brusné Dětský letecký den

Fotky z MČR F3K 2016, které probíhalo na naší modelářské ploše v Holešově najdete tady a tady.

Nejčtenější články

  • Nejnovější komentáře

  • .

  • Autor: Jirka Pavlík, 6 Únor 2017, 00:00

    Proběhla Výroční členská schůze LMK Čmelák Holešov

    27.01.2017 proběhla VČS našeho klubu na Starém Pivovaře. V 17.00 se sešlo 35 členů z 50 ti, aby zhodnotilo uplynulý rok a projednali sportovní a pracovní činnost roku 2017. Předseda označil loňský rok jako zlomový v oblasti nárůstu členské základny / navýšení o 17 nových členů / a tím i významný posuv v reprezentaci klubu našimi členy. Jedná se především o novou kategorii RCEA, kde nás začali reprezentovat Vojta Kubiš, Adam Hrbáček a Honza Pelánek, F3K – kategorie, která pod vedením Marcela Králíka přešla do našeho klubu z klubu Zlínského, kategorie historiků – Alois Fojtů s Petrem Podvalou. Takže k Frantovi Glozigovi a Jardovi Návojovi přibyli další tři kategorie a v letošním roce budeme k vidění na soutěžích v pěti kategoriích což je neskutečné a všem reprezentantům klubu a města Holešov patří velké poděkování.

    Další významnou oblastí je budování modelářského zázemí, které zaznamenalo mimořádný posun a dnes máme již pro naše členy zastřešenou pergolu s posezením, dílnu, která bude zřízena v prostoru maringotky, obytný dům – mobilhoum – který je vybaven vším potřebným zařízením a je již využíván našimi členy.

    V letošním roce jsme se usnesli, že budeme usilovat o elektrifikaci zázemí s výhledem k 19. ročníku Čmelák model show – která bude v letošním roce pořádána ve spolupráci s firmou Fiala Propellers a Fiala Motors a bude zpřístupněna i pro madel nad 20 kg.

    Naší schůze se zúčastnili také zástupci našeho města Starosta pan Rudolf Seifert, místostarosta pan Chmelař Jaroslav a náš sponzor pan Hradil Vlastimil.

    Za aktivní přístup všech členů děkuje výbor našeho klubu a přeje všem mnoho – kolik startů tolik přistání v nové sezoně 2017.

    Za výbor Klubu Polášek Mirek.

    Similar Posts:

    Rubrika: Články

    Zrušit komentář

    *

     

    

     

    Rubriky

    Spřátelené kluby