Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Webkamera - aktuální počasí na ploše
Kalendář modelářských akcí

Nové aktuality

Fotky z tréninků a soutěží našich indoor letců.

Seznam akcí pořádaných LMK Čmelák Holešov

Nejčtenější články

  • Nejnovější komentáře

  • .

  • Autor: Jirka Chvátal, 10 Červenec 2011, 21:25

    Hranické polétání – RC Paragán cup – fotky

    Dneska dopoledne jsme se vrátili z pohodové akce, kterou uspořádali hraničtí modeláři. Z náš klub jsme se tam vypravili já s přítelkyní s Katanou, Jirka Pastrnek s Precedentem a Proximou, Franta Hrbáček s novým Čmeldou a taky Jirka Kolařík. Polétání se vydařilo, počasí bylo perfektní možná až moc, pokud to jenom trošku šlo, vyhledávali jsme stín přístřešků nebo stanů. Létaly se aerovleky single i dvouvleky a až na srážku Foky Miloška Vaculíka a Ka6 Milana Alexy a mého vlétnutí do hejna racků při aerovleku, skončivšího jedním skoleným rackem a přistáním s plápolající výškovkou a dvou rozbitých modelů v rámci jednoho dne Vaška Boráně se celá akce obešla bez dalších obětí.

    V průběhu dne mě hodně zaujaly seskoky RC parašutistů, které vynášela Miss Morava Honzy Vališe. Piloty parašutistů byla Honzova žena Lenka, Milan Alexa a sám Honza Vališ. Paráda! Opravdu pěkná a i zábavná podívaná, hlavně za silnějšího větru. Kladně jsme hodnotili sud s vodou, hojně užíváný k omývání a chlazení znavených těl, zajištěný pořadatelem. Bez něj by to byly galeje.

     

    Večer pokračovala zábava pro ty, kteří vydrželi a neodjeli, baštilo se grilované masíčkoa kukuřice, popíjely rozličné tekutiny, barevné i čiré, debatovalo o všem možném, následoval noční ohňostroj s odpočítáváním každé ze 4 rachejtlí a spát se šlo opravdu velmi pozdě ráno. V neděli už od brzkého rána začali přijíždět soutěžící na chystanou soutěž RCEK, sbalili jsme se, naposledy se rozloučili s kolegy a vyrazili domů. Příště určitě přijedeme zase, díky kluci, uvidíme se na Čmelákovi!

     

    Similar Posts:

    Rubrika: Modelářské akce, soutěže a polétání

    3 komentářů »

    1. Komentoval Tomáš Hruška

      Červenec 10, 2011 @ 22:39

      Pěkný fotky, mohl být krásnej den. Kde se dovím o takových akcích? Bych se chtěl přijet třbe podívat. Ale já se to dovím až je po akci. :-) A co se teda stalo tomu větroni pana Vaculíka???

    2. Komentoval Jirka Chvátal

      Červenec 10, 2011 @ 22:42

      Ahoj, v kalendáři modelářských akcí tady na webu, je to odkaz vpravo dole na našich stránkách.
      Milanovi v Ka6 odešlo servo v křidélku, takže sedal s plandajícím křidélkem a Miloš má prý vytržené celé lože se servem i s částí potahu, jestli si dobře vybavuju.

    3. Komentoval Tomáš Hruška

      Červenec 11, 2011 @ 20:01

      Aha, tak děkuju, toho jsem si vůbec nevšiml, že to tam je. Hnedka je to lepší, že vím, co kdy je. :)

      A tak to je mi líto z tema modelama, ale tak snad to půjde spravit a bude vše ok. :( …

    RSS komentářů k tomuto článku

    Zrušit komentář

    *

     

    

     

    Rubriky

    Spřátelené kluby