Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Webkamera - aktuální počasí na ploše
Kalendář modelářských akcí

Nové aktuality

1.10.2016 od 14h pořádá LMK Brusné Dětský letecký den

Fotky z MČR F3K 2016, které probíhalo na naší modelářské ploše v Holešově najdete tady a tady.

Nejčtenější články

  • Nejnovější komentáře

  • .

  • Autor: Jirka Chvátal, 9 Červenec 2010, 17:24

    Katana – oprava – zálet

    Dnes odpoledne za horkého počasí proběhl po opravě zálet mojí Katany – nutno dodat, že přes moji velkou nervozitu, ke spokojenosti. Měl jsem Katanu poprvé osazenou 2 přijímači Twin 2,4 GHz místo osvědčených JR SPCM přijímačů, které jsem po havárii na aerovlecích prodal.


    Všechny 4 anténky byly vyvedeny z trupu ven, vůči sobě o orientované pod úhlem 90 stupňů, vždy z každého rx jedna anténa dozadu do trupu a druhá vůči ní o 90 stupňů otočená a vyvedená směrem dolů z trupu ven kvůli uhlíkové kabině. Možná je taková zástavba až zbytečně paranoidní, ale nechtěl jsem nic podcenit. Věřím, že i s anténami uvnitř trupu by Twin fungoval dobře. Síla signálu z přijímačů byla po celou dobu letu v pohodě, ani jedno pípnutí pro zhoršený příjem. Každý ze dvou nezávislých okruhů je napájený sadou 2S2PA123 4600mAh napřímo. Přiznám se, že před záletem jsem byl nervóznější, než kdy jindy, ale zatím je vše v pořádku.


    Jinak si zde dovolím veřejně poděkovat klubákovi Jardovi N. za pomoc s opravou Katany. Jardo DÍKY, lítá líp jak před havárkou! :)




    Similar Posts:

    Rubrika: Modelářská dílna

    Zrušit komentář

    *

     

    

     

    Rubriky

    Spřátelené kluby