Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Webkamera - aktuální počasí na ploše
Kalendář modelářských akcí

Nové aktuality

Fotky z tréninků a soutěží našich indoor letců.

Seznam akcí pořádaných LMK Čmelák Holešov

Nejčtenější články

  • Nejnovější komentáře

  • .

  • Autor: Jirka Pavlík, 10 Březen 2011, 22:11

    Letecko modelářská akce Hodonín 2010

    Se konala 25. a 27.6 2010 na modelářském letišti u Rohatce. Pořádající klub pro tuto akci připravil nejen pěkné posezení a upravené letiště,ale také zázemí a plochu pro kempování.V pátečních odpoledních hodinách jsme dojeli na toto letiště ve složení Jarda Zicháček,František Hrbáček a já Jiří Pavlík z LMK Čmelák Holešov.



    Po obdržení instrukcí o celé akci jsme se dozvěděli, že se jedná o volné lítání bez řízení. Páteční počasí přálo a tak Franta Hrbáček neodolal a po složení svého Austra odstartoval při zapadajícím slunci k podvečernímu letu. Létalo se do pozdních večerních hodin.


    Sobota slibovala opět pěkné počasí bez mráčku a deště, jen severní vítr byl silný a dělal turbulence nad plochou. Létalo se minimálně a čekali jsme na lepší podmínky, které přišli v podvečerních hodinách. Čekání na lepší počasí nám zpříjemnilo dozlatova opékané selátko, o které se postarali místní modeláři. Vítr slábnul a tak se mimo jiné začaly létat i aerovleky. Zdeněk Daněk se ujal vlekání větroně Miloše Vaculíka ASK 18 L 23 Super Blaník.


    Sobotní večer byl věnován opékání, povídání, zpěvu a dalším příjemným věcem. Neděle byla opět větrná a tak jsme se v dopoledních hodinách začali rozjíždět každý ke svému domovu.
    Děkuji Hodonínskému LMK klubu za pěknou modelářskou akci a přeji jim, aby další polétání byli úspěšné jako tohle.


    Zážitky z pohodové akce jsou pěkné, pár fotek přikládám k nahlédnutí.


    Jirka Pavlík


    Similar Posts:

    Rubrika: Modelářské akce, soutěže a polétání

    Zrušit komentář

    *

     

    

     

    Rubriky

    Spřátelené kluby