Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Webkamera - aktuální počasí na ploše
Kalendář modelářských akcí

Nové aktuality

Fotky z tréninků a soutěží našich indoor letců.

Seznam akcí pořádaných LMK Čmelák Holešov

Nejčtenější články

  • Nejnovější komentáře

  • .

  • Autor: Marcel Králík, 15 Duben 2009, 21:10

    Letošní první RCV2 – Strážnice

    O velikonoční neděli 12. dubna jsme se v zúženém počtu zúčatnili letošní první RCV2 ve Strážnici. Soutěže se za klubu LMK Zlín1 zúčastnil Petr Dvořák, Martin Hruboš a já. Jako časoměřiče jsem přibral taťku.

    Sešli jsme se na letišti pro ULL.  Účast byla hojná, létalo 19 pilotů. Díky větru byl nutný přesun doprostřed letiště. Po zahájení v 9:30 hod. vše nabralo rychlý spád. Odlétali jsme celkem 4 kola. Počasí bylo po celý den ukázkové. To se už  nedalo říci o vzduchu. V některých kolech to byl velký boj nalétat 7 minut.  Vše komplikoval ještě občasný studený severní větřík, který velmi rychle a často měnil svoji intenzitu.

     

    Za sebe hodnotím soutěž  velmi dobře. Podařilo se nám úspěšně prezentovat náš klub. Petr skončil pátý, já jsem byl osmý a Martin mezi desátým až devatenáctým místem. Srovnávat použité stroje moc nejde. Nejlepší měli speciály pro kategorii F3J SuperStarlight,  s tím se naše F3B Lady srovnávat nemůže. Ale jak se říká je to o rukách a to vidím pozitivně – bojovali jsme a na výsledku je to vidět.

     

    Za většinu fotek děkuji Jardovi Velískovi

     

    Výsledková listina ke ztažení

     

     

    Similar Posts:

    Rubrika: Modelářské akce, soutěže a polétání

    Zrušit komentář

    *

     

    

     

    Rubriky

    Spřátelené kluby