Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Webkamera - aktuální počasí na ploše
Kalendář modelářských akcí

Nové aktuality

Fotky z tréninků a soutěží našich indoor letců.

Seznam akcí pořádaných LMK Čmelák Holešov

Nejčtenější články

  • Nejnovější komentáře

  • .

  •  

    Stránka 1 z 41234

     

    Čmelák model show

    Autor: Jirka Chvátal, 1 Květen 2017 @ 16:26

    Pozvánka na Čmelák model show 2017 – pozvánka

    Letecký modelářský klub Čmelák Holešov Vás pod záštitou starosty města Holešova a firmy Fiala Motors zve na 19. ročník ČMELÁK MODEL SHOW v malebném podhůří Hostýnských Vrchů, na modelářské ploše LMK Čmelák Holešov. V pozvánce najdete umístění letiště včetně mapy pro příjezd návštěvníků i pilotů, dále organizační pokyny, videa a fotky z předchozích ročníků atd. Přijeďte se opět podívat na nevšední ukázky leteckých i jiných modelů. Dobrou náladu, rodinu s dětmi a přátele vezměte určitě sebou! Budeme se na Vás těšit!

    Číst dál

    Publikováno v Čmelák model show · Žádné komentáře »

    Autor: Jirka Chvátal, 12 Červen 2016 @ 21:42

    Pozvánka na Čmelák model show 2016

    Letecký modelářský klub Čmelák Holešov Vás zve na 18. ročník ČMELÁK MODEL SHOW v malebném podhůří Hostýnských Vrchů, na modelářské ploše LMK Čmelák Holešov. V pozvánce najdete online registrační formulář pro piloty, umístění letiště včetně mapy pro příjezd návštěvníků i pilotů, dále organizační pokyny, videa a fotky z předchozích ročníků atd. Přijeďte si opět polétat i Vy a zaregistrujte se, usnadníte a zrychlíte nám přípravu akce i samotný průběh letových ukázek. Dobrou náladu, rodinu s dětmi a přátele vezměte určitě sebou! Budeme se na Vás těšit!

    Číst dál

    Publikováno v Čmelák model show · 6 Comments »

    Autor: Jirka Chvátal, 28 Červenec 2015 @ 06:11

    Pozvánka na Čmelák model show 2015

    Letecký modelářský klub Čmelák Holešov Vás zve na 17. ročník ČMELÁK MODEL SHOW v malebném podhůří Hostýnských Vrchů, na modelářské ploše LMK Čmelák Holešov. V pozvánce najdete online registrační formulář pro piloty, umístění letiště včetně mapy pro příjezd návštěvníků i pilotů, dále organizační pokyny, videa a fotky z předchozích ročníků atd. Přijeďte si opět polétat i Vy a zaregistrujte se, usnadníte a zrychlíte nám přípravu akce i samotný průběh letových ukázek. Dobrou náladu, rodinu s dětmi a přátele vezměte určitě sebou! Budeme se na Vás těšit!

    Číst dál

    Publikováno v Čmelák model show · 2 Comments »

    Autor: Jirka Chvátal, 11 Srpen 2014 @ 17:21

    Čmelák model show 2014 – fotogalerie

    Děkujeme všem pilotům, kteří k nám přijeli a přivezli svoje modely a prezentovali svoje umění (počet modelů se nakonec vyšplhal na 82), všem návštěvníkům, sponzorům a všem, kteří pomohli s organizací akce. Připomeňme si letošního Čmeláka krásnými fotkami.

     

    Číst dál

    Publikováno v Čmelák model show · Žádné komentáře »

    Autor: Jirka Chvátal, 4 Srpen 2014 @ 07:36

    Pozvánka na Čmelák model show 2014

    Letecký modelářský klub Čmelák Holešov pod záštitou Ing. Jaroslava Drozda, statutárního náměstka hejtmana Zlínského kraje a Pavla Svobody, starosty města Holešova a ve spolupráci s firmami z Holešova a jeho okolí Vás zve na 16. ročník ČMELÁK MODEL SHOW v malebném podhůří Hostýnských Vrchů, na modelářské ploše LMK Čmelák Holešov. V pozvánce najdete online regis¨trační formulář pro piloty, umístění letiště včetně mapy pro příjezd návštěvníků i pilotů, dále organizační pokyny, videa a fotky z předchozích ročníků atd. Přijeďte si opět polétat i Vy a zaregistrujte se, usnadníte a zrychlíte nám přípravu akce i samotný průběh letových ukázek. Dobrou náladu, rodinu s dětmi a přátele vezměte určitě sebou! Budeme se na Vás těšit!

    Číst dál

    Publikováno v Čmelák model show · Žádné komentáře »

    Autor: Jirka Chvátal, 11 Srpen 2013 @ 08:16

    Čmelák model show zrušeno

    Bohužel je naší smutnou poviností oznámit, že z důvodu tragické nehody ultralehkého letounu, která se stala ve včerejších odpoledních hodinách, je Čmelák model show z důvodu piety zrušena. Děkujeme všem návštěvníkům a pilotům, kteří nás navštívili a všem pozústalým vyjadřujeme nejhlubší soustrast.

    Publikováno v Čmelák model show · Žádné komentáře »

    Stránka 1 z 41234
    

     

    Rubriky

    Spřátelené kluby