Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Webkamera - aktuální počasí na ploše
Kalendář modelářských akcí

Nové aktuality

Zahájení likvidace výstavy MODEL HOBBY  je v neděli 14. ledna 2018 od 10.00 hodin a bude probíhat do středy 17. ledna 2018 do 17.00 hodin.

Silvestrovské polétání 2017, sraz v 10 hod. na modelářském letišti.

Nejčtenější články

  • Nejnovější komentáře

  • .

  • Autor: Jirka Chvátal, 29 Září 2015, 23:25

    Výstava modelů v Holešově – registrace modelů

    Zveme všechny příznivce a zájemce o historii modelářství a leteckého sportu v našem regionu, letecké modelářství, raketové modelářství, lodní modelářeství, kity, vláčky, auta apod. v době od 12.11.2015 do 31.12.2015 do krásných prostor holešovského zámku, kde bude probíhat v pěti sálech výstava modelů a historických dokumentů výše uvedených oborů. Zároveň prosíme o pomoc při pořádání výstavy o poskytnutí Vašich exponátů, které přihlaste včetně kontaktu na Vás, vyplněním formuláře, který je uveden níže.

     

    Abyste si udělali ještě lepší představu o tom, jak se tyto modely provozují, bude výstava doplněna o velkoformátové fotografie z létání s těmito modely, ale i o fotografie z činnosti našeho klubu. Naši klubáci Vám rádi odpoví na vaše dotazy k vystavovaným modelům, pochlubí se jak je dlouho stavěli, jaké pocity prožívali, když s modelem poprvé letěli či jeli, povypráví často pohnuté osudy předloh jejich modelů …

     

    Zájemcům o modelářství se budeme rádi věnovat a zasvětíme je do našeho koníčku a ty zapálené rádi přivítáme mezi námi.

     

    Výstava si klade za cíl nejen prezentovat nejen naši práci, náš klub, akce, které každý rok pro veřejnost pořádáme, ale i práci kolegů z ostatních klubů v regionu a chceme i nabídnout naši mládeži smysluplnou alternativu v trávení voného času a snad i rozšíření našich řad.

     

    Prosíme o vyplnění registračního formuláře pro vaše modely (počet modelů od jednoho modeláře není nijak omezen) CO NEJDŔÍVE, usnadníte nám tak organizaci výstavy.

     

    Název modelu:

    Druh modelu: (větroň, akrobat, auto, raketa, vláčky)

    Pohon:

    Velikost (m):

    Konstrukce: (vlastní, stavebnice)

    Krátký popis modelu: (několika slovy)

    Majitel:

    LMK:

    Cena modelu (kvůli pojištění):


     


    Všechny včas registrované vystavované modely budou pojištěny. Všechny modely budou v průběhu celé výstavy hlídány pověřenými osobami. Mimo otevírací dobu výstavy budou prostory uzamčeny.

     

    Svoz a instalace exponátů začne čtvrtkem 5.11. a skončí čtvrtečním dopolednem 12.11. Pro domluvu kontaktujte p. Poláška na tel. 608 925 265.
    Výstava se bude konat od 12.11.2015 do konce roku, slavnostní vernisáž v proběhne 12.11.2015 v 17.00 hodin. Odvoz exponátů výstavy v prvním týdnu nového roku.

     

    Budeme se těšit na všechny vaše kolegy z klubu a jejich modely, které budou chtít vystavit a prezentovat tak na naší výstavě svůj klub.

    Pokud jsem na něco zapomněl, ptejte se, rád doplním. Tel. kontakt je 776 255 977. V pracovní dny poprosím sms, případně volejte po 16h. Děkuji.

     

    S pozdravem

    Miroslav Polášek a Jirka Chvátal, LMK Čmelák Holešov

     

    Similar Posts:

    Rubrika: Články

    Zrušit komentář

    *

     

    

     

    Rubriky

    Spřátelené kluby