Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Webkamera - aktuální počasí na ploše
Kalendář modelářských akcí

Nové aktuality

Zahájení likvidace výstavy MODEL HOBBY  je v neděli 14. ledna 2018 od 10.00 hodin a bude probíhat do středy 17. ledna 2018 do 17.00 hodin.

Silvestrovské polétání 2017, sraz v 10 hod. na modelářském letišti.

Nejčtenější články

  • Nejnovější komentáře

  • .

  • Autor: Jirka Chvátal, 30 Červen 2013, 13:41

    Soutěž v termickém létání – 6/2013 – Hohhenegger – fotky a výsledky

    Letecko–modelářský klub Meteor Havířov byl ve dnech 29. a 30. června pořadatelem srandasoutěže RC maket a polomaket větroňů. Tedy těch větroňů, které stejně jako jejich vzory vzlétají aerovlekem. Je to krásná podívaná , letos se zúčastnilo celkem 14 soutěžících (z toho 7 z Česka, 6 z Polska a 1 ze Slovenska) a přijeli i 3 piloti vlečných modelů. Pokud ještě trošku přeje počasí, pak nic nebrání tomu, aby všichni soutěžící odlétali obě hodnocené discipliny a to průlety na vytýčené bázi a termický let.

    Nám se podařilo v průběhu soboty, kdy bylo nádherné počasí téměř bez větru odlétat 2 plná kola a ještě 3. kolo termiky. V neděli jsme chtěli létat dál, bohužel nás zastihla zatažená obloha a později i dešťové přeháňky, proto jsme se před obědem rozjeli domů. Všem pilotům děkujeme za účast a těšíme se na další soutěže seriálu RC termika, další bude už příští týden v Hranicích a v půlce srpna v Holešově.

     

    Výsledky:

    karvina_6_2013

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    K výsledkům, musím se všem soutěžícím omluvit, díky mojí chybě došlo při přepisování výsledků z kartiček pilotů k nezapsání bodů u některých letových úloh, což se dotklo konkrétně Honzy Vališe a Laco Vaška, kterému děkuju za upozornění. Časy jsou doplněny a výsledky jsou nyní správně, čímž se změnilo i pořadí od 5. místa dolů. Všem, kterých se to týká, se velmi omlouvám, toto politování hodné nedopatření se mi stává jednou za …. doufám že už nikdy.

     

    Fotky a povídání o soutěži z pera od Mirka “Kiwira”

     

    Similar Posts:

    Rubrika: Srandasoutěž v termickém létání

    Zrušit komentář

    *

     

    

     

    Rubriky

    Spřátelené kluby