Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Webkamera - aktuální počasí na ploše
Kalendář modelářských akcí

Nové aktuality

1.10.2016 od 14h pořádá LMK Brusné Dětský letecký den

Fotky z MČR F3K 2016, které probíhalo na naší modelářské ploše v Holešově najdete tady a tady.

Nejčtenější články

  • Nejnovější komentáře

  • .

  • Autor: Jirka Chvátal, 30 Leden 2012, 23:33

    L-33 Solo 1:3 – dorazila serva a formuje se výškovka a interiér

    V pátek dorazily serva do Sola. Na obě křidélka a výškovku příjdou titanové coreless hivoltage serva MKS HV767 s kovovou krabičkou, na brzdu podvozku, háček, směrovku a obě brzdy, příjde titanové servo MKS DS1210. Celkem bude osazeno 8 serv. Právě se dělá na zaformování výškovky a interiéru …

     

    MKS HV767

    Digitální vysokonapěťové servo s chrom-titanovou převodovkou určené pro obří modely letadel, závodních člunů nebo pro řízení cykliky vrtulníků, včetně bezpádlových mechanik. Tah 25,00 kg/cm, rychlost 0.145/60st při 6,0V. (31,00 kg/cm 0.118 /60st při 6 V).

    Silné digitální servo. Servo je uloženo v trojdílné krabičce s kovovým horním a středním dílem, sloužícím jako chladič motoru a elektroniky.

    Použitá převodovka typu MG z se širokými chrom- titanovými převodovými koly a velkým modulem ozubení. To zajišťuje velkou odolnost serva při provozu proti vůlím a vibracím, což jistě ocení zvláště akrobatičtí piloti. Výstupní hřídel je uložen ve dvojitém kuličkovém ložisku. Převodovka je poháněna vysoce výkonným, lehkým Corelesový motorem s velmi malou setrvačností. Motor je konstruován pro vysoké napájecí napětí.

    Příslušenství obsahuje 1 čtyřramennou páku, kotouč, gumové průchodky a vruty. Napájení 6,0-7,4 V.

     

    MKS DS1210

    Standartní, vodotěsné digitální servo s DC motorem a ocel-titanovými převody určené pro modely aut, lodí, letadel a vrtulníků. Tah (8,05 kg/cm, rychlost 0,15 s/60st při 4,8 V. (10,0 kg/cm 0,12s/60st při 6 V).

    Obyčejné standartní servo s neobyčejnými parametry. Servo je uloženo v trojdílné, vodotěsné krabičce se středním kovovým dílem. Použitá převodovka typu MG z se širokými chrom-titanovými převodovými koly v antivibračním provedení a velkým modulem ozubení. To zajišťuje velkou odolnost serva při provozu proti vůlím a vibracím, což jistě ocení piloti RC buggy, akrobatických modelů letadel, hydroplánů a vrtulníků. Výstupní hřídel je uložen ve dvojitém kuličkovém ložisku. Převodovka je poháněna vysoce výkonným, lehkým DC motorem.

    Příslušenství obsahuje 1 čtyřramennou páku, kotouč, gumové průchodky a vruty. Napájení 4,8-6V.

     

    Similar Posts:

    Rubrika: Modelářská dílna

    Zrušit komentář

    *

     

    

     

    Rubriky

    Spřátelené kluby