Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Webkamera - aktuální počasí na ploše
Kalendář modelářských akcí

Nové aktuality

1.10.2016 od 14h pořádá LMK Brusné Dětský letecký den

Fotky z MČR F3K 2016, které probíhalo na naší modelářské ploše v Holešově najdete tady a tady.

Nejčtenější články

  • Nejnovější komentáře

  • .

  • Autor: Jirka Chvátal, 2 Říjen 2010, 21:01

    MZK terminál – fotky, data, novinky a anketa

    MZK terminal byl vyvinut nejen jako terminál k online zobrazování a ukládání telemetrických dat z modulu Twin k pozdější analýze, ale především jako víceúčelové zařízení, jehož funkce a možnosti budou dále postupně rozšiřovány. MZK terminal má implementovánu funkci uživatelské aktualizace přes internet což jej činí mnohostranně použitelným a především univerzálním zařízením.




    Široká modelářská veřejnosti, nyní máte možnost svým hlasem ovlivnit další vývoj příslušenství k Twinu, konkrétně měřících senzorů. Zajímá nás, jaké senzory vy konkrétně považujete pro vás za nejdůležitější, které byste chtěli, aby byly k dispozici nejdříve a které později. Ve třech anketách můžete zaškrtnout svoje priority. V první anketě zvolte senzor, který chcete jako první, v druhé jako druhý a ve třetí anketě senzor, který byste chtěli jako třetí v pořadí, podle svých vlastních priorit. Pokud v anketě není senzor, který byste potřebovali, poprosím, abyste nsapsali do diskuse pod článek, co by senzor měl měřít a jak naměřenou veličinu indikovat. Pokud vás bude víc, třeba se i toto čidlo vyvine a bude dáno do prodeje!


    Jako první udělejte čidlo ...

    Zobrazit výsledky

    Jako druhé udělejte čidlo ...

    Zobrazit výsledky

    Jako třetí udělejte čidlo ...

    Zobrazit výsledky

    V modelu používám/používal bych naráz maximálně

    Zobrazit výsledky





    Similar Posts:

    Rubrika: Modelářská elektronika

    17 komentářů »

    1. Komentoval Michal

      Říjen 7, 2010 @ 20:18

      Já jsem ze své FC18 vystrnadil VF na 40Mhz již najaře, Twin má totožné rozloření připojovacího konektoru jako původní VF, takže jednoduché řešení.
      Do dneška mi na pozici 8mi přepínačů trůnil JETIbox mini a už je pryč. Příští týden objednávám MZKbox a bude to v pohodě.
      Mám dotaz zda bude možno konfigurovat přijímače přímo z MZKboxu. Zajímavé by bylo také vývojové prostředí no něco jako ARDUINO a potom je to systém který nemá ve světě obdobu. Jen jestli to trošku nepředběhlo dobu. Koupit si MZK senzory stáhnout k nim knihovny a nastavit obrazovky, to by nemělo chybu, nebo si stáhnout verzi pro termického větroně, a s doporučenou sadou senzorů to bez laborování jen zapojit a hurá do vzduchu.

    2. Komentoval Jirka Chvátal

      Říjen 7, 2010 @ 22:28

      Michale, napiš mi prosím na icq 82937808, nebo na mail george.choose3d@sezznam.cz Díky.

    3. Komentoval vodvi

      Leden 3, 2012 @ 14:32

      Ahoj,vracím se ke starším tématům,kde se píše……Držet se staré architektury nemá smysl, bude tam zřejmě možnost zapnout emulaci Jetiboxu, takže data z Jetisenzorů uvidíš 1:1 stejně jako teď na Jetiboxu…
      Je to ještě pravda,nebo už nelze čidla od Jeti použít???
      Mám Twin+
      Děkuji za odpověď…

    4. Komentoval Jirka Chvátal

      Leden 3, 2012 @ 20:30

      Ahoj, nemám jak ověřit, všechny Jeti senzory jsem s poměrně velkou ztrátou, nikdo je nechtěl, před delší dobou prodal a od té doby jedu jenom na MZK. Budeš se muset poptat u výrobce. Kontakt mají na stránkách.

    5. Komentoval semi

      Říjen 1, 2012 @ 10:35

      A co vysílač ? Ten T810 se nahodí na větroně. Co plánují v tomto směru ?

    6. Komentoval Standa

      Únor 20, 2015 @ 11:59

      Ahoj, osobně mi asi nejvíc chybí možnost záznamu letových dat na SD kartu. Výrobce toto slibuje již několik let, ale pravděpodobně zůstane na vždy jen u slibů. :-(

    7. Komentoval Jirka Chvátal

      Únor 20, 2015 @ 14:11

      Ahoj, osobně by se mi asi taky líbila, ale že bych to potřeboval to se říct nedá. Vzhledem k přesnosti čidel a spoždění je reálný přínos velmi sporný. Vím o někom kdo to má na Twinu rozchozené, ale když jsem viděl získaná data, byly mi k ničemu. Jsou moc hrubá.

    RSS komentářů k tomuto článku

    Zrušit komentář

    *

     

    

     

    Rubriky

    Spřátelené kluby