Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Webkamera - aktuální počasí na ploše
Kalendář modelářských akcí

Nové aktuality

---Výroční členská schůze se bude konat 26.1.2018 v 17.00 hodin na Starém pivovaru v Holešově.

---Silvestrovské polétání se bude konat od 10.00 hodin na naší modelářské ploše. Všichni jste srdečně zváni.

Silvestrovské polétání 2017, sraz v 10 hod. na modelářském letišti.

Nejčtenější články

  • Nejnovější komentáře

  • .

  • Autor: Jirka Chvátal, 13 Duben 2016, 01:04

    Holešovská termika 2015 – výsledky a fotky

    S omluvou za dlouhou prodlevu způsobenou prac. vytížením sem vkládám fotky, rozpis výsledků z jednotlivých kol, abyste se mohli podívat jak kdo z vás létal a především výsledkovou listinu z Holešovské termiky 2015.

     

    Mnoho z Vás mi ať už na ploše tak po skončení soutěže říkalo, že tento formát “soutěže”, tj. jedny průlety a zbytek termika se Vám zamlouvá nejvíce a chtěli byste v něm pokračovat i v dalších letech. Dalším kladně hodnoceným bodem bylo, že už se neměří přistání na čas, ale po doletění maxe si můžete ještě polétat, pokud to nosí. Protože jsme tuto srandasoutěž chtěli udělat s lidmi a pro lidi, rádi vyhovíme a i letos se poletí podle stejných pravidel :-)

     

    Musím s potěšením konstatovat, že se s dalšími ročníky vylétanost a pohoda mezi piloty stále zvětšuje. Přistání jsou už, až na absolutní vyjímky, perfektní a i na průletech si většina lidí vypilovala způsob jak právě se svým modelem dobře zaletět (i když je každý model jiný a vlastně navzájem velmi odlišný a přesto není problém – díky pravidlům – s ním dobře zalétat).

     

    Za mě a za pořadatelský team musím všem soutěžícím jak z Česka tak ze Slovenska poděkovat za účast a  za spolupráci . Díky Vám se, pokud vím, neudálo nic co by ohrozilo bezpečnost a hladký průběh létání. Musím tímto vyzdvihnout také perfektní práci R. Králíka, který mi moc pomohl s organizací a hlídáním provozu ve vzduchu i na zemi. Nesmím zapomenout také na všechny vlekaře, kteří odvedli také perfektní práci a bez kterých by to nešlo. Děkuju moc všem! Snad mohu doufat v pomoc i letos? :-)

     

    Další srandasoutěž Holešovská termika je za námi. Opět to byl krásně strávený víkend na letišti s moc fajn lidmi se kterými se vždycky rád uvidím. Povídání z jeho pera najdete na webu Marcela Králíka tady a fotky opět, jak jinak než luxusní, od Standy Valnohy tady.


    Výsledková listina:

    Holešovská_termika_2015_výsledky1

     

     

     

     

     

     

     

     

    Holešovská_termika_2015_výsledky2

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Letu zdar a naviděnou v letošním roce na další Holešovské termice!

     

    Similar Posts:

    Rubrika: Srandasoutěž v termickém létání

    Zrušit komentář

    *

     

    

     

    Rubriky

    Spřátelené kluby