Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Webkamera - aktuální počasí na ploše
Kalendář modelářských akcí

Nové aktuality

Silvestrovské polétání 2017, sraz v 10 hod. na modelářském letišti.

Zapište si do diářů, výroční schůze bude 26. ledna 2018. Místo a čas bude ještě upřesněn.

Nejčtenější články

  • Nejnovější komentáře

  • .

  • Autor: Jirka Chvátal, 2 Květen 2008, 19:55

    Sekání trávy na naší modelářské ploše

    Právě na dnešek jsme se domluvili s klubáky, že je už opravdu na čase posekat plochu našeho modelářského letiště. Zaházet krtkům kopečky, posekat trávu, plochu zaválcovat a vůbec plochu zušlechtit před zítřejším otevíráním modelářského nebe a létáním na ní.


    Bohužel naše klubová sekačka už to má za sebou a není opravitelná, takže se kluci ráno domluvili, naložili starou sekačku a jeli si zatočit kolem štěstí do Mountfieldu s tím, že starou sekačku tam nechají protihodnotou.Po desáté dorazili s fungl novým strojem, složili ji a už za půl hodiny drandily po ploše 2 sekačky, nová klubová a Tomášova půjčená Husquarna. Hnedle to šlo o poznání lépe!


    Ani ne za 4 hodiny byla plocha posekaná a to byla tráva vysoká místy i 20cm a řádně zahoustlá. Pamatuju si, že minulý rok, když jsem ji sekal, mi to samotnému, při ne moc vysoké trávě, trvalo poctivých 5 hodin. Konečně se dá startovat a přistávat na trávě i s menšími modely. V článečku najdete fotky našeho nového pekelného stroje i fotky klubáků za jejím “volantem” :)




    Similar Posts:

    Rubrika: Články

    Zrušit komentář

    *

     

    

     

    Rubriky

    Spřátelené kluby