Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Letecký modelářský klub Čmelák Holešov

Webkamera - aktuální počasí na ploše
Kalendář modelářských akcí

Nové aktuality

---Výroční členská schůze se bude konat 26.1.2018 v 17.00 hodin na Starém pivovaru v Holešově.

---Silvestrovské polétání se bude konat od 10.00 hodin na naší modelářské ploše. Všichni jste srdečně zváni.

Silvestrovské polétání 2017, sraz v 10 hod. na modelářském letišti.

Nejčtenější články

  • Nejnovější komentáře

  • .

  • Autor: FraHr, 7 Duben 2009, 09:35

    Brigáda – výběr a sekání modelářské plochy na Žabárně

    Klubáci i neklubáci, je nejvyšší čas začít s úpravou letiště na Žabárně tak, abychom mohli začít opět v nové sezóně létat. Vybrat vhodné místo pro plochu, posekat ji, upravit atd. Ty, kterým není lhostejné, zda budeme mít kde létat poprosím, aby napsali do diskuse sem pod článek, případně se mi ozvali telefonicky, termín, kdy v průběhu pátku či soboty, budou mít čas přijet pomoci s výběrem a sekáním a úpravou modelářské plochy.


    V anketě “Uděláme novou modelářskou plochu?” se absolutní většina hlasujících vyjádřila v tom smyslu, že při práci na novém letišti rádi přiloží ruku k dílu. Nyní ti všichni (tuším 43 lidí) mají možnost ukázat co v nich je :) Potřebujeme po každém, aby napsal kdy v průběhu pátku odpoledne, či soboty ráno, má čas a chuť přijet a zúčastnit se práce na úpravě nové plochy.


    Všem, kteří se přihlásí dobrovolně a bez mučení, sem do diskuse (zaslání komentáře funguje i bez registrace), či telefonicky na Frantu Hrbáčka či Jirku Chvátala, budiž čest a věčná sláva provolána před nastoupenou jednotkou.


    Na popud Franty “Austera” Hrbáčka – Jirka Chvátal


    Similar Posts:

    Rubrika: Schůze a brigády

    12 komentářů »

    1. Komentoval FraHr

      Duben 8, 2009 @ 19:28

      Kamarádi modeláři, klubáci i bezprizorní- situace se trochu změnila a to tak, že když jsme dnes byli u předsedy družstva co by majitele ve složení já, J. Rada a J. Pavlík, tak nám bylo řečeno, abysme počkali do 20. t.m., kde to bude projednáno asi v radě družstva a pak teprve dostaneme oficielní požehnání k vlastní úpravě vybrané části plochy. Pan předseda nechce rozhodovat sám. Nicméně nemá nic proti tomu, když si tam budeme lítat jako dosud, samožřejmě s chováním se na pozemku coby cizím. Takže v ten pátek místo nářadí na úpravu plochy si doneste nářadí na lítání a trochu polítáme no a taky si určíme nějaké to konkrétní místo budoucí plochy. Ještě aby vyšlo počasí

    2. Komentoval Dzordzik

      Duben 11, 2009 @ 18:16

      Těm, kteří se zúčastnili děkuju, po 20, kdy by mělo být rozhodnuto, že a za jakých podmínek, můžeme využívat letiště na Žabárně, můžeme rozdráždit sekačku a začít plochu kultivovat.

    RSS komentářů k tomuto článku

    Zrušit komentář

    *

     

    

     

    Rubriky

    Spřátelené kluby